Gjør ditt neste trekk her, Bureau Veritas

Gjør dit neste trekk

Med mer enn 13,000 nye ansettelser i året på over 140 steder i mange titals bransjer verden rundt, tilbyr Bureau Veritas deg ikke bare et miljø for utvikling – du vil blomstre.

Smi deg en karrierevei som gjør deg strerk og gir deg internasjonale utfordringer. Gjør maksimalt ut av talentet ditt og få vår anerkjennelse for innsatsen.

Tenk hva som er mulig

Din karrierevei: en verden av muligheter

Utforsk ulike bransjer mens du avanserer innen ditt arbeidsområde.   Her takler du nye utfordringer mens du bidrar til en sikrere og smartere verden.

Vi betjener kunder i mange ulike bransjer på mer en 140 steder rundt om i verden - fra bygg og infrastruktur til energi og verktøy - fra landbruksvarer til forbruksvarer.  I en industri så mangfoldig som vår er det stor sannsynlighet for at vi har en mulighet som passer din bakgrunn, dine interesser og ekspertise.

Bli en vokter av tillit: kjernen blant våre ansatte

Inspektører, ingeniører, laboratorieteknikere og revisorer er ryggraden i vår organisasjon. De utfører helt nødvendige industrifunksjoner som bidrar til gjøre varer og produkter vi lever med til daglig både sunne, sikre og pålitelige.

Inspektører verifiserer både mengder og kvalitet ved testing av produkter, og sikkerhet og pålitelighet for industriell infrastruktur.

Ingeniører kontrollerer produktsikkerhet og sikrer at kundens utstyr og anlegg fungerer optimalt i hele sin livssyklus.

Laboratorieteknikere utfører testing på ulike typer varer og produkter, fra mat og mobiltelefoner til råolje og fottøy.

Revisorer utfører sertifiseringstjenester i henhold til internasjonale anerkjente standarder.

Vær med å forme vår fremtid og sett spor etter deg

Våre toppledere, ledere og støttepersonell setter sin ære i å inspirere og støtte våre ansatte slik at du yter ditt beste.

Vi søker det beste og fremmer inkludering.   Vi er banebrytende og ser inn i fremtiden.   Vi strever etter å realisere våre verdier, ved å balansere ydmykhet med ambisjoner om å lede industrien som tester, inspiserer og sertifiserer - og sette spor i samfunnet.

Få fart på karrieren din

  • #1. Send en søknad
  • #2. Søknadsvurdering
  • #3. Ledelsesvurdering
  • #4. Jobbintervju
  • #5. Velkommen til Bureau Veritas!

les