BRCGS & IFS Sertifisering, Bureau Veritas

BRCGS & IFS
Sertifisering

Kravene til mattrygghet øker.  Forbrukere og myndigheter stiller stadig strengere krav til at maten vi alle spiser skal ha høy sikkerhet og kvalitet.  Hvis det oppstår problemer må feilen finnes og rettes raskt.  Kravene er først og fremst rettet mot detaljhandel men føres så videre i matkjeden til videreforedlingsindustrien, primærprodusenter og transportører.

BLI SERTIFISERT FOR BRCGS STANDARD FOR MATTRYGGHET OG KVALITET

BUREAU VERITAS CERTIFICATION DENMARK A/S

Virksomheter trenger særskilt godkjenning for å levere matvarer til britiske detaljhandelskjeder som Asda, Tesco and Sainsbury, herunder en rekke krav som påvirker kvalitet og matsikkerhet. 
Mange av kravene til leverandører er beskrevet i BRCGS standarden publisert av britiske supermarkeds kjeder.

Kjedene krever at uavhengige sertifiseringsselskap skal gjennomgå og godkjenne leverandørens systemer for kvalitet og mattrygghet.  Bureau Veritas Certification Denmark A/S er godkjent av akkrediteringsbyrået UKAS til å utføre slike BRCGS-revisjoner.

FORDELENE VED BRCGS SERTIFISERING

  • Tilgang til noen av Europas største detaljhandelskjeder
  • Sertifikater er akkreditert av UKAS
  • Reduksjon av kunderevisjoner gjennom felles revisjon med andre standarder f.eks. International Food Standard (IFS)
  • Mye felles med andre standarder f.eks. ISO 9001 (kvalitet) or ISO 14001 (miljø)
  • Revisorer som snakker lokalt språk med kunnskap om lokal kultur og gjeldende regelverk.
     

BLI SERTIFISERT FOR IFS (INTERNATIONAL FOOD STANDARD)

BUREAU VERITAS CERTIFICATION DENMARK A/S

Virksomheter trenger særskilt godkjenning for å levere matvarer til flere tyske og franske detaljhandelskjeder som Aldi, Lidl and Metro, herunder en rekke krav som påvirker kvalitet og matsikkerhet. 

Kravene til leverandører er beskrevet i IFS (International Food Standard) som opprinnelige kom fra supermarkedkjeden HDE (Hauptverband des Deutschen Einzelhandels).  Så sluttet den franske søsterorganisasjonen FCD (Fédération des entreprises du Commerce et de la Distribution) seg til.  Kjedene krever at uavhengige sertifiseringsselskap skal gjennomgå og godkjenne leverandørens systemer for kvalitet og mattrygghet.  Bureau Veritas Certification Denmark A/S er godkjent av det tyske akkrediteringsbyrået DAP til å utføre slike IFS revisjoner.

 

Kontakt

Hovedkontor
Tel.: +45 77 31 10 00
Mail: nordicfishplanning@bureauveritas.com

Les